Baby wat?

Baby yoga doe ik individueel of in een groepje van max 5 (ouder en kind). Ik geef jullie tips en oefeningen om te doen met je baby, ik doe ze voor met een pop of met jullie baby. Alles verloopt rustig en relax. Geen stress als je baby'tje even "lastig" doet, ik heb hier massa's ervaring mee, hoor! Ook een eetmomentje kan tussendoor, alles op het tempo en ritme van jouw baby. Baby yoga doe ik met baby's vanaf 3 maanden oud.

 

Voordelen van baby yoga

Je baby raakt minder snel gespannen of geïrriteerd. Yoga draagt daarnaast bij aan de ontwikkeling van de spijsvertering, de hersenen, het zenuwstelsel en het stimuleert de bloedsomloop. Ook bevordert yoga de algemene ontwikkeling van baby's. Uiteraard zijn de oefeningen speciaal voor baby's bedacht en aangepast.

Ik mail jullie na de lessen ook nog een bundeltje door met oefeningen die jullie samen met je kindje rustig thuis kunnen doen. Jullie kunnen bij mij ook een usb-stick kopen met daarop de liedjes die we gebruiken tijdens de baby yoga.

 

Ik gebruik ook de Wobbel bij de baby yoga. Zowel mama en baby gaan samen wobbelen, super fijn om dit te ervaren.

 

 

Leuk weetje

Wanneer je zelf een groepje van 4 of 5 ouders met een baby'tje kan samenstellen, kan ik de lesjes ook bij jullie thuis komen geven. Lijkt me wel super leuk om dat samen met bevriende ouders te doen. Stuur me gerust een mailtje. 

 

Lesjes gaan door te Oudegem in Praktijk Lambroeck of gewoon bij je thuis.